top of page

Arkitektur & Indretning

Indretning
100+ indretningsprojekter

JG Arkitekter har gennemført mere end 100 indretningsprojekter hos private og virksomheder. Projekterne spænder vidt fra indretningshjælp, køb af møbler, design af køkkener og badeværelser til komplette ombygninger i samarbejde med JG Arkitekters samarbejdspartnere.

 

Jesper Gadegaard er den foretrukne indretningsekspert blandt landets kendisser og har bl.a. udført indretningsopgaver for Uffe Holm, Tina Lund, Clemens, Oliver Bjerrehus, Carsten Werge, Amin Jensen, Joakim B. Olsen, Anders Bircow og mange flere .. 

Arkitektur
Sommerhus ved Limfjorden

Kunden ønskede et sommerhus ud over det sædvanlige med en førstesal som udnytter udsigten over landskabet. Huset begynder som en fuldmuret klods, gravet ind i det skrånende terræn. Oven på hviler en lettere konstruktion, beklædt med antracitfarvet zink og placeret, så to ender bliver svævende. De vender mod henholdsvis nord og syd. Mod de to andre verdenshjørner er indrettet terrasser oven på klodsen. Der er brugt gedigne materialer hele vejen igennem herunder Dinesen douglasgran planker, natursten, zink, Velfac alu vinduer og døre m.v. Køkkenet er specieldesignet af JG Arkitekter i massiv sortolieret douglasgran.

Ombygning & Køkkendesign Privatkunde Ringsted

Kunden ønskede en komplet ombygning af et 70’er parcelhus med udnyttelse af første sal, nyt køkken, nye badeværelser, nye gulve og nyt udvendigt udtryk. JG Arkitekter leverede forslag til ombygning og materialevalg herunder komplet tegningsmateriale, design af køkken og badeværelsesmøbler (produceret af køkkensnedker), samarbejde med entreprenør og materialeproducenter. 

Indretning og Design Natklub "Karel van Mander"

Kunden ønskede et indretnings- og designkoncept til eksklusiv natklub i København. Designkonceptet tog udgangspunkt i en moderne barokstil med reference til personligheden ”Karel van Mander”, som var en kendt barok-maler, der brugte de samme lokaler til at male protrætter af blandt andre Christian den 2. JG Arkitekter leverede et komplet indretnings- og designkoncept inklusiv tegningsmateriale, materialevalg m.v.   
 

Indretning
Restaurant "Spisebaren"

Opgaven var at levere et oplæg til indretning af ny restaurant på toppen af Illum i international storby-stil kombineret med dansk æstetik. JG Arkitekter leverede forslag til indretning, valg af møbler, oplæg til specieldesignede møbler og lamper samt deltog i implementeringen af indretningskonceptet. JG Arkitekter har løbende leveret opdateret indretning til Spisebaren herunder design og opbygning af den omdiskuterede ”mælkebar”. 

bottom of page