top of page

Scenografi

Scenografi Danmarks Indsamling 2014 & 2015
Broadcaster: DR1

Scenograf på Danmarks Indsamling 2014 og 2015 ansat af produktionsselskabet STV.  JG Arkitekter stod for design af studiet inklusiv det kreative koncept, materialevalg, identificering af sponsorer til materialer og møbler, opbygning af scenografien samt eksekvering af sceneskift m.v. under liveoptagelserne.  

 

 

VIDEO - Papir Tiles

 

Scenografi
Topmodel 2012, 2013, 2014, 2015
Broadcaster: Kanal 4

JG Arkitekter er ansat på 4. år i træk af Snowman Productions til at designe og indrette Danmarks Næste Topmodel studie og lejlighed. Som Scenograf på Topmodel er JG Arkitekter ansvarlig for location scout, designkoncept for studie og lejlighed, identificering af sponsorer til materialer, møbler, nips og remedier, opbygning af scenografien og nedtagning efter endt optagelser.

 

Video - Lejlighed 2013

Scenografi 
Dit Hjem i Vores Hænder
Broadcaster: Kanal 5

På ”Dit Hjem I Vores Hænder” er JG Arkitekter ansat af produktionsselskabet Strix som scenograf på det mobile Dommer-studie – hvor Jesper Gadegaard selv ”spiller” rollen som dommer over kendissers kreative og håndværksmæssige færdigheder. JG Arkitekter har tegnet studiet, møblerne og fået det bygget hos en samarbejdspartner.    

bottom of page