top of page

TV Produktioner

”Dit hjem i vores hænder” Dommer (24 afsnit) (2015)

 

 

 

 

 

 

En række kendte danskere tager arbejdstøjet på og svinger hammer og malerpensel i konkurrencen om at lave den bedste makeover i nogle helt almindelige danske hjem. Hver uge kæmper to kendis-kombattanter mod hinanden og indretningsarkitekten, Jesper Gadegaard, bedømmer kendissernes færdige resultater.


Mere info her

”Til middag hos” Deltager (2010)      (Jesper Gadegaard, Annette Heick, Janus Nabil Bakravi og Rikke Göransson)


 

 

 

 

Fire kendte danskere åbner hver uge deres hjem og deres hjerter for hinanden og seerne, når de åbner dørene til privaten og inviterer til middag. Hver aften byder på en ny vært, der udover at skulle kreere en tre-retters menu til sine gæster har frit slag til at bestemme, hvordan aftenen skal forløbe.

 

Mere info her

”Fangerne på Fortet” Deltager (2009)

Den gamle nøgle til Fort Boyard er fundet frem, og Camilla Ottesen har sammen med Peter Schmeichel åbnet porten til 10 hæsblæsende programmer med i alt 48 kendte danskere. Der er fart over feltet fra starten, når de "Fantastiske Fire" Bill Holmberg, Tor Andersen, Jesper Gadegaard og Morten Skærved står overfor "Sportsblondinerne" som er Tina Lund, Lisa Lents, Tobias Karlsson og Eskild Ebbesen. 

 

Mere info her

”De Fantastiske Fem” TV-Vært      (2004-2006) (55 afsnit)

I ’De Fantastiske 5’, tager Jesper Gadegaard, Rene Friis, Bill Holmberg, Tor Andersen og Morten Skærved en heteroseksuel mand under kærlig behandling og giver ham tips om alt fra boligindretning over mad til personlig pleje, så han bliver klar til en begivenhed i sit eget liv.


Mere info her

bottom of page